Καλωσορισατε στην Παρο

Α. ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΣ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αξιοποιώντας την εμπειρία 50 και πλέον ετών στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, η εταιρεία μας σήμερα επικεντρώνεται τους τομείς των ταξιδιωτικών & ναυτιλιακών υπηρεσιών, της διαμονής, της εστίασης και τέλος των ακινήτων.

Ταξίδι & Ναυτιλία
Το Τουριστικο Γραφειο Κοντοσταυλος προσφερει ευρυ φασμα υπηρεσιων στην καρδια του λιμανιου της Παρου απο το 1981.
TOMEIΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
1/4
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Διαμονη
Εστιαση
Εκμισθωση Ακινητων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Κοντοσταυλος - Παρος

Η δραστηριοποίηση της οικογένειας μας στο λιμάνι της Πάρου εντοπίζεται επισήμως από το 1800, όταν οι πρόγονοι μας κατείχαν τους 2 ανεμόμυλους του λιμανιού. Σήμερα ο ένας εκ των ανεμόμυλων εξακολουθεί να υπάρχει ως το ορόσημο του λιμανιού μας, ενώ ο έτερος έχει μετατραπεί στο κτίριο που στεγάζει το Τουριστικό Γραφείο Κοντόσταυλος.

H επαγγελματική μας δραστηριότητα στον κλάδο της φιλοξενίας ξεκίνησε το 1968, όταν ο κ. Σπυρίδων Κοντόσταυλος δημιούργησε το «Ξενοδοχείο Τζώρτζη», ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία κλασικού τύπου της Πάρου. Στη συνέχεια και έως το 1989, η οικογένειά μας είχε ήδη δημιουργήσει δύο ακόμη ξενοδοχεία κλασικού τύπου, φτάνοντας τον αριθμό των 100 ξενοδοχειακών δωματίων συνολικά, σε συνδυασμό με την ίδρυση του τουριστικού μας γραφείου.

Σήμερα, συνεχίζουμε την επαγγελματική μας παράδοση στον κλάδο της φιλοξενίας καθώς και στον κλάδο των ακινήτων, συμβάλλοντας έτσι διαχρονικά στη βελτίωση των υπηρεσιών αλλά και των εγκαταστάσεων του νησιού μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δειτε ολες τις προσφορες μας